Donation to Show our Kids that Kindness Goes a Long Way

Last week, we asked our students to contribute a bit of money towards helping children currently impacted by the devastating earthquake in Syria and Turkey.

After tallying everything, we’re heartened to announce that our students have managed to raise a donation of Rp. 30,000,000 towards the UNICEF Children Fund.

May this donation goes to show our kids that kindness goes a long way, even for those living halfway across the world.

————

Minggu lalu, peserta didik kami menyisihkan sedikit uang untuk membantu anak-anak yang terkena dampak gempa dahsyat di Suriah dan Turki.

Setelah dihitung, donasi yang terkumpul adalah sebesar Rp. 30.000.000 untuk “UNICEF Children Fund”. Semoga melalui penggalangan dana ini dapat mengajarkan kepada anak-anak kita bahwa kita dapat menyalurkan kebaikan bagi mereka yang tinggal dibelahan benua lain.