Higher Education Counseling for Students for a Better Future

Slide Slide Slide Slide Slide Slide

“The best way to prepare for the future, that is, to prepare for the present”

Kusuma Bangsa, together with BTA70, collaborated in holding a joint Higher Education counseling sessions geared towards our Graduating Seniors and their parents. One of our goals is to have our Graduating Seniors getting into their dream universities and/or faculties. We’re fortunate enough to have @bta70palembang as our partner in this endeavour, and we hope that our students and their parents will reap the full benefit of this service.
_______

“Cara terbaik untuk mempersiapkan masa depan, yaitu dengan mempersiapkan masa kini”

Kusuma Bangsa bersama BTA70, selama 2 hari berturut-turut (1-2 Februari 2023) berkolaborasi dalam kegiatan konseling persiapan menuju Perguruan Tinggi, guna mematangkan pilihan peserta didik.

Harmoni dan komunikasi yang terjalin antara peserta didik dan orangtua, adalah hal yang penting. Untuk menentukan masa depan terbaik bagi anak didik kami.