Kumbang’s Weekend of Charity

At Kumbang, we always strive to teach our kids to be generous with their time and their energy towards helping those around them. All of us at the school do so by teaching them through actions and also examples.

This weekend, both @osissmakumbang + @osissmpkumbang did some pretty amazing charitable actions:
– The High Schoolers went out to 3 different orphanages on Saturday to give away the donated clothes, toys, and also food from the Kumbang Cares boxes.
– A few of our Middle Schoolers volunteered their time today as Greeters during our Blood Drive, and our Staff also donated some blood today 👌🏽

May we always strive keep on doing good towards others with smiles in our faces and hearts.

——

Di Kumbang, kami selalu menekankan ke peserta didik kami untuk selalu murah hati dengan waktu dan juga energi mereka dalam kegiatan membantu sesama. Kami juga percaya bahwa hal ini bisa diajarkan melalui perbuatan dan juga contoh-contoh nyata.

Dua hari ini, @osissmakumbang + @osissmpkumbang melaksanakan 2 kegiatan amal:
– Peserta Didik SMA kami pergi ke 3 panti asuhan berbeda untuk memberikan pakaian, mainan, dan juga sembako yang sudah didonasikan oleh warga sekolah kami lewat kotak-kotak Kumbang Cares
– Beberapa murid SMP hari ini sukarela menjadi Penyambut Tamu saat aksi Donor Darah, dan beberapa staff kami pun juga ikut mendonorokan darah. 👌🏽

Semoga kegiatan ini tidak akan berhenti, dan kita terus bisa melayani sesama dengan senyuman tulus.

#OnlyAtKumbang
#Proud2bKumbang