Pancasila Students Special Project Day

Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide

For our students’ last/capstone P5 Project, we guided them through several Business Planning aspects in the process of creating their own food stalls. From design, to branding & marketing, to cooking the products by themselves, and to selling their products which were held in our Atrium on a supremely exciting bazaar.

Suffice to say, our P5 project was EPIC

On that day, we also invited several alumni to share about their entrepreneurial experiences in Palembang (Shoutout to @nisa.mci10 and @karimyangyang )

This activity aims to foster innovation and creativity in our students.
To our students, you all did so amazing! Keep it up guys, and who knows, we’ll be seeing a new generation of entrepreneurial minds in the near future.

_________

Untuk Proyek P5 terakhir ini, kami membimbing siswa/i melalui beberapa aspek Perencanaan Bisnis untuk membuka stand makanan mereka sendiri, mulai dari desain logo, pemasaran, memasak, dan menjual produk mereka diacara bazar yang sangat menarik, yang diadakan di atrium sekolah.

Proyek P5 ini berlangsung dengan EPIC 😎

Dihari yang sama, kami mengundang beberapa alumni untuk berbagi tentang pengalaman kewirausahaan mereka di Palembang (terima kasih buat Kak @nisa.mci10 dan Kak @karimyangyang 👌🏽).

Kegiatan ini akhirnya bertujuan untuk menumbuhkan inovasi dan kreativitas pada siswa/i kami.
Akhir kata, kepada siswa/i kami yang ikut serta dalam proyek P5 ini: Kalian Luar Biasa!! Pertahankan semangat + kreatifitas kewirausahaan kalian, dan dalam waktu dekat ini, kami harap kami akan melihat lahirnya pengusaha-pengusaha sukses 😎