The Greatest Moment of Grade XII Kusuma Bangsa High School

After some hiatus due to Covid, we’re finally able to take our High School kids on a field trip again to Lampung! This time, we’re highlighting all of the exciting things that the XII Graders went through during their Field Trip.

For us, creating the Greatest Moments isn’t a singular event, but a collection of countless opportunities to do so. “Every moment is a fresh beginning.” — T.S. Eliot

________

Setelah sempat vakum karena Covid, akhirnya kami bisa mengajak anak-anak SMA kami untuk karyawisata lagi. Tahun ini peserta didik kelas XII mendapatkan kesempatan karyawisata ke Lampung! Kami pun dengan senang berbagi semua hal menarik yang mereka alami selama karyawisata.

Momen terhebat tidak hanya tercipta pada suatu waktu saja, melainkan kumpulan dari momen-momen tak terhitung jumlahnya. “Setiap momen adalah awal yang baru.” — T.S. Eliot