9th Graders’ “Last Day” : Moving Forward with Gratitude and Confidence

Slide Slide

For the 9th Graders’ “Last Day,” some of them carried out several beautiful performances filled with unforgettable + joyful moments.
These moments are culminations of 3 years equally filled with unforgettable moments of friendship, memories, etc.
Congratulations to our 9th graders for graduating from Kusuma Bangsa Middle School, keep on doing your best to get the best results in your futures.
_________

Beberapa peserta didik kelas 9 telah membawakan beberapa pertunjukan indah yang diisi dengan momen-momen yang tak terlupakan + menyenangkan dimomen last day ini.
Tentunya, momen “Last Day,” adalah suatu kulminasi dimana anak2 kami telah menghabiskan 3 tahun waktu mereka di SMP Kusuma Bangsa, penuh dengan persahabatan, kenangan, dll.
Selamat kepada siswa kelas 9 kami yang telah lulus dari SMP Kusuma Bangsa, teruslah berprestasi untuk mendapatkan hasil terbaik di masa depan.