Talkshow bersama Novi Basuki di Kusuma Bangsa

Kusuma Bangsa High School recently organized a talk show with the amazing Mr. Novi Basuki

Mr. Novi Basuki is an expert on Islam in China. The theme of the show was “Think Broader, Learn Smarter,” which was perfect for providing new insights and knowledge to the students. He shared his extraordinary experience of being an Islamic boarding school graduate and continuing his university education in China for 10 years on a Chinese Government Scholarship.

It was truly an inspiring moment for the students, and we are sure they had a great time learning from such an experienced individual. Thank you Mr. Novi Basuki @basukiwang for sharing his knowledge and experience with the students in this talk show.

__________

Dengan tema: “Berfikir Lebih Luas, Belajar Lebih Cerdas”, SMA Kusuma Bangsa mengadakan talkshow bersama Bpk. Novi Basuki. Beliau adalah seorang penulis, peneliti, dan pakar Islam di Tiongkok, memberikan inspirasi dari pengalamannya yang luar biasa. Beliau juga merupakan lulusan pondok pesantren yang melanjutkan pendidikan perguruan tinggi di Tiongkok selama 10 tahun dengan Beasiswa Pemerintah Tiongkok.

Talkshow ini menjadi momen berharga bagi siswa-siswa SMA Kusuma Bangsa untuk meraih wawasan baru dan memperluas pandangan mereka tentang dunia. Terima kasih untuk Bpk. Novi Basuki karena telah berbagi ilmu dan pengalaman dalam talkshow kali ini.