Pekan Keagamaan Tahun 2024 – SMP dan SMA

A Moment of Unity in Diversity at Kusuma Bangsa School: Building Harmony Amidst Differences.

During our annual religious week, we, the students of Kusuma Bangsa School, embrace the beauty of diversity by fostering harmony and strengthening our unity despite our differences in ethnicity, religion, and culture.

This event goes beyond religious education; it teaches us to respect and appreciate our differences, enabling us to live together peacefully and with tolerance.

Let us preserve and cherish this beautiful moment of unity in diversity! 🇮🇩

________

Dalam Pekan Keagamaan tahunan ini, kami para siswa Sekolah Kusuma Bangsa merangkul indahnya keberagaman dengan memupuk kerukunan dan mempererat persatuan meski berbeda suku, agama, dan budaya.

Acara ini lebih dari sekedar pendidikan agama; hal ini mengajarkan kita untuk menghormati dan menghargai perbedaan, memungkinkan kita untuk hidup bersama secara damai dan penuh toleransi.

Mari kita jaga dan lestarikan indahnya kebersamaan dalam keberagaman ini! 🇮🇩

Nantikan postingan kedua tentang “Kegiatan Buka Puasa Bersama” 😉