Kusuma Bangsa Elementary School Proudly Hosts O2SN Swimming Competition!

Kusuma Bangsa Elementary School was thrilled to host the “Olimpiade Olahraga Siswa Nasional (O2SN)” swimming competition for the Ilir Timur 3 subdistrict!

The event was filled with excitement and enthusiasm as young swimmers from various schools showcased their best skills.

We are also proud to send its two best swimmers (Abyan and Shellomitha) to compete in the “Olimpiade Olahraga Siswa Nasional (O2SN)”.

_______

SD Kusuma Bangsa dengan bangga menjadi tuan rumah Olimpiade Olahraga Siswa Nasional (O2SN) cabang olahraga renang tingkat Kecamatan Ilir Timur 3!

Pertandingan berlangsung meriah dan penuh semangat, dengan para perenang muda dari berbagai sekolah menunjukkan kemampuan terbaik mereka.

Kami juga dengan bangga mengirimkan 2 perenang terbaik kami yaitu Abyan dan Shellomitha untuk berlaga di Olimpiade Olahraga Siswa Nasional (O2SN).

#ThisIsKumbang
#proud2bkumbang