The Spirit of “Merdeka Belajar”! 🇮🇩

Commemorating National Education Day, Kusuma Bangsa High School is holding a showcase of works and real actions from the project to strengthen the Pancasila student profile!

Grade 10’s students are showing off their skills with the P5 Business Plan, demonstrating their entrepreneurial and innovative spirit. ‍‍

Grade 11 is no less cool, with the real action of “Kumbang Beraksi”, a community service movement accompanied by education.

Let’s continue to ignite the spirit of learning and creating, to build a younger generation with “Pancasila” character! 🇮🇩

________

Memperingati Hari Pendidikan Nasional, SMA Kusuma Bangsa gelar karya dan aksi nyata proyek penguatan profil pelajar Pancasila!

Peserta didik kelas X unjuk gigi dengan P5 Business Plan, menunjukkan jiwa wirausaha dan inovatif mereka. ‍‍

Peserta didik kelas XI tak kalah keren, dengan aksi nyata Kumbang Beraksi, gerakan peduli sesama yang diiringi edukasi.

Mari kita terus kobarkan semangat belajar dan berkarya, demi membangun generasi muda yang berkarakter Pancasila! 🇮🇩

#Hardiknas
#kumbangberaksi