Kumbang Fest 2024

Kumbang Fest is back for its third year with the exciting theme “Exploring Beyond Boundaries.” This fantastic festival is all about giving students the chance to show off their amazing talents while having a blast in friendly competitions. It’s also a great way to let everyone know about the awesome programs at Kusuma Bangsa School.

Kumbang Fest brings together about 1,092 contestants from different levels (kindergarten, elementary, and middle school) to take part in loads of cool competitions covering academics, arts, and sports. There’s everything from Math, Science, and English to fun stuff like poetry, coloring, fashion shows, and singing. It’s going to be awesome!

See you again at next year’s Kumbang Fest, which is sure to be even more exciting and fun! 🌟

_________

Kumbang Fest kembali untuk tahun ketiganya dengan tema seru “Exploring Beyond Boundaries.” Festival yang luar biasa ini memberikan kesempatan bagi siswa untuk menunjukkan bakat luar biasa mereka sambil bersenang-senang dalam kompetisi. Selain itu, ini adalah cara yang bagus untuk memperkenalkan program-program keren dari Sekolah Kusuma Bangsa.

Kumbang Fest mengumpulkan sekitar 1.092 peserta dari berbagai jenjang (TK, SD, dan SMP) yang berpartisipasi dalam berbagai kompetisi menarik, meliputi bidang akademis, seni, dan olahraga, mulai dari Matematika, Sains, dan Bahasa Inggris hingga kegiatan seru seperti basket 3×3, futsal, puisi, mewarnai, fashion show, dan bernyanyi. Ini akan menjadi acara yang luar biasa!

Sampai berjumpa kembali dalam kegiatan Kumbang Fest tahun depan, yang pastinya akan lebih seru dan menarik. 🌟

#kumbangfest