Orientation Days: @universitasmdp Marching Band

Slide

In the next few days, we’ll be posting a few pictures/videos from our New Students’ Orientation Days to show you what the new kids went through when they first started in our school (Hint: IT’S SUPER FUN)

First up is a little sneak peak into @universitasmdp Marching Band Showcase on our school grounds. We invited them to come to inspire our students who might be interested in becoming Marchers themselves. Who knows, maybe one of them will become a Drum Major in the future 🥁 👀

——

Beberapa hari kedepan, kami akan memposting beberapa foto2/video2 kegiatan yang diadakan di Kumbang saat Masa Orientasi Siswa Baru. Hanya sekedar sneak peek agar tahu apa saja yang dilalui oleh siswa/i kami yang baru (Hint: SEMUANYA FUN, KOK 😎)

Yang pertama, kami mengundang Marching Band @universitasmdp untuk memberikan sedikit Demo mengenai kegiatan mereka. Semoga ini akan mendorong anak2 kita untuk mengikuti program Marching Band.

Dan siapa tahu, mungkin akan ada beberapa yang menjadi Komandan Lapangan 🥁👀

#Proud2bKumbang