Celebrating National Education Day at SMP Kusuma Bangsa

Coinciding with National Education Day, SMP Kusuma Bangsa also held a Pancasila Student Profile Strengthening Project exhibition themed “The Voice of Democracy”.

The students learned to exercise their voting rights to elect class presidents and vice presidents. The peak of the event was filled with various performances of Nusantara traditional arts from each class representative. It was truly amazing!

_______

Bertepatan dengan Hari Pendidikan Nasional, SMP Kusuma Bangsa juga mengadakan gelar karya Proyek Penguatan Profil Pelajar Pancasila bertema “Suara Demokrasi”.

Para siswa belajar memberikan hak suara mereka untuk memilih ketua kelas dan waki ketua kelas, puncak acara diisi dengan berbagai ajang pentas seni nusantara dari masing-masing perwakilan kelas. Sangat menakjubkan 😍

#profilpelajarpancasila
#hardiknas