Commemoration of National Education Day 2023

Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide

Today, our school held a morning rally for all levels in commemoration of the National Education Day. The Ministry of Education and Culture has set the theme for this year’s National Education Day as “Moving Together towards an Energized Free Learning”.

Let’s continue to study and work enthusiastically to achieve our goals and bring progress to the nation and state.

“Make every place a school and make everyone a teacher.” – Ki Hadjar Dewantara

________

Hari ini, Sekolah Kusuma Bangsa mengadakan apel pagi untuk semua jenjang dalam rangka memperingati Hardiknas 2023. Kemdikbudristek menetapkan tema Hari Pendidikan Nasional 2023 adalah “Bergerak Bersama Semarakkan Merdeka Belajar”.

Mari kita terus semangat belajar dan berkarya untuk mencapai cita-cita dan membawa kemajuan bagi bangsa dan negara.

“Jadikan setiap tempat sebagai sekolah dan jadikan setiap orang sebagai guru.” – Ki Hadjar Dewantara