Ensuring an Excellent Quality of Education: Our Success in Maintaining 20+ years of Excellent Accreditation.

Thank you for the extraordinary commitment and dedication of all staff, teachers, students and parents at this school.
For over 20 years, our school has always managed to maintain the highest grade of “A” in our National Accreditation. Quite an extraordinary achievement at that.

Let us continue to move forward and ensure that the quality of our education continues to be improved.

_______

Menjamin Kualitas Pendidikan yang Unggul: Keberhasilan Kami dalam Mempertahankan Akreditasi Unggul selama 20+ tahun.

Terima kasih atas komitmen dan dedikasi yang luar biasa dari seluruh staf, guru, siswa dan orang tua di sekolah ini.
Selama lebih dari 20 tahun, sekolah kami selalu berhasil mempertahankan nilai tertinggi “A” dalam Akreditasi Nasional kami. Pencapaian yang cukup luar biasa.

Mari kita terus melangkah maju dan memastikan kualitas pendidikan kita terus ditingkatkan.