Helping Each Other Out: Kumbang Community

At Kumbang, we pride ourselves in our ability to foster connections not just with our students, but also with their respective families in order for us to have a united sense of community.

Which is why it’s amazing when our families reciprocate that same united + charitable spirit in order to build a better Kumbang.

A couple of weeks ago, a father of one of our students, Mr. Hendrik Zulkarnain from Sarana Lalu Lintas LLc, donated his money, time, and services in painting zebra crossings in front of our school so that our students can cross safely to the other side of the road. On Saturday, our HS Headmaster, Mr. Dony, and our Head of Foundation, Mr. Alex, invited Mr. Zulkarnain to our school to receive a certificate of appreciation from us.

This kind of act is an example of how our strong community is, and we are extremely proud of it

——

Di Kumbang, kami bangga dengan kemampuan kami dalam menjalin hubungan tak hanya dengan murid2 kami, tetapi juga dengan keluarga2 murid2 kami, untuk menjalin suatu kebersamaan yang erat

Makanya, sangat membahagiakan saat warga2 Kumbang juga ikut menjaga tali kebersamaan ini untuk ikut melestarikan Kumbang menjadi lebih baik

Sebagai contoh, 2 minggu lalu, Bapak Hendrik Zulkarnain, selaku ortu dari salah satu siswi kami dan juga pemilik PT Sarana Lalu Lintas, mendonasikan jasa dan juga biaya dalam mengecat Zebra Cross yang baru di depan sekolah kami agar anak2 kami bisa menyebrang dengan aman. Pada hari Sabtu, kami mengundang Pak Zulkarnain untuk menerima penghargaan dari Kepsek SMA kami, Pak Dony, dan juga Ketua Yayasan kami, Pak Alex atas jasa beliau.

Perbuatan beginilah yang menunjukkan betapa kuatnya komunitas kami, dan kami sangat bangga.

#Proud2bKumbang
#OnlyAtKumbang