Kumbang Cares with OSIS SMP

Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide

After carefully organising all of the donated items that they have collected through our Kumbang Cares boxes, it’s finally our @osissmpkumbang’s turn to distribute them 🙏🏼
They visited Al Amin Orphanage on Monday to give away such things as clothes, food, school items, etc..

Thank you kids for being so generous towards others, and please keep this going 👌🏽

——

Setelah mengumpulkan + mengorganisir semua barang2 yang sudah didonasikan oleh warga2 Kumbang, @osissmpkumbang pergi menuju ke Panti Asuhan Al Amin untuk mendistribusikan hasil donasi tsb. Kali ini, donasi2 tersebut sangat beragam macamnya, mulai dari pakaian layak pakai, sembako, peralatan sekolah, dll..

Terima kasih kepada anak2 kita yang sudah mendermakan waktu mereka, dan ayo, kita teruskan 👌🏽

#OnlyAtKumbang
#Proud2bKumbang