Kusuma Bangsa High School’s Collaboration with BTA 70

With full sincerity and warmth, we would like to thank you for your cooperation until now. Our collaboration has been a valuable experience, be it in terms of educational development, knowledge enrichment, or skills development, BTA 70 has contributed significantly in advancing our goals.

Hopefully this relationship will continue to develop and provide even more glorious results in the future, especially in the 2023/2024 school year.

________

Dengan penuh rasa tulus dan hangat, kami ingin mengucapkan terima kasih atas kerjasamanya sampai saat ini. Kolaborasi kami dengan BTA 70 @bta70palembang telah menjadi pengalaman berharga, baik itu dalam hal pengembangan pendidikan, pengayaan pengetahuan, atau pengembangan keterampilan, BTA 70 telah berkontribusi secara signifikan dalam memajukan tujuan-tujuan kami.

Semoga hubungan ini terus berkembang dan memberikan hasil yang lebih gemilang di masa yang akan datang, terutama di tahun pelajaran 2023/2024 ini.