Kusuma Bangsa High School’s Council Shares Takjil

Slide

Ramadhan Full of Blessings, Kusuma Bangsa High School’s Council Shares Takjil @osissmakumbang

In the spirit of sharing during the month of Ramadhan, we held a takjil distribution activity for the community.

The takjil were prepared and cooked directly by the students and teachers. This moment became an opportunity for us to strengthen our ties and share happiness with others. We hope to continue to contribute positively to the community around our school.

_______

Ramadhan Penuh Berkah, OSIS SMA Kusuma Bangsa Berbagi Takjil @osissmakumbang

Dalam semangat berbagi di bulan Ramadhan, kami mengadakan kegiatan pembagian takjil kepada masyarakat.

Takjil ini disiapkan dan dimasak langsung oleh para siswa dan guru. Momen ini menjadi kesempatan bagi kami untuk menjalin silaturahmi dan berbagi kebahagiaan dengan sesama. Kami berharap dapat terus berkontribusi positif bagi masyarakat di sekitar sekolah.

#kumbangberbagitakjil