Kusuma Bangsa School Saves the Earth with Eco Enzyme

What is Eco Enzyme?
Eco Enzyme is a liquid resulting from fermentation of fruit peels and fresh vegetable remains mixed with brown sugar/molasses and water for 3 months.

Kusuma Bangsa School has actively used Eco Enzyme for many things, including spraying classrooms, cleaning fluids, wound medicine, hand washing soap, and there are many other benefits of Eco Enzyme for our lives, but the most important thing about Eco Enzyme is: by making Eco Enzyme it means something. We play a role in reducing organic waste and saving the earth from global warming.

_________

Apa itu Eco Enzyme?
Eco Enzyme adalah cairan hasil fermentasi kulit buah dan sisa sayuran segar yang dicampur gula merah/molase dan air selama 3 bulan.

Sekolah Kusuma Bangsa sudah aktif memanfaatkan Eco Enzyme untuk banyak hal, diantaranya penyemprotan ruang kelas, cairan pembersih, obat luka, sabun cuci tangan, dan masih banyak manfaat Eco Enzyme untuk kehidupan kita, tetapi hal terpenting dari Eco Enzyme adalah: dengan membuat Eco Enzyme berarti kita berperan mengurangi sampah organik dan menyelamatkan bumi dari pemanasan global.

#ecoenzyme