Official Merchants Partnership with Kumbang – Discounts Galore

We are excited that we are finally able to announce that as a part of the Kumbang Community, you’ll be able to get multiple discounts with several of our merchant partners in Palembang.

Swipe left to see the types of benefits that you will get as students, teachers, and/or employees of Kumbang when you visit these merchants.

P.s. If you are interested in becoming an Official Merchant Partner as well, feel free to contact us 😎

——

Senang sekali akhirnya kita bisa mengabarkan berita kerja sama benefits/discounts yang berlaku bagi warga Kumbang dengan beberapa merchant di Kota Palembang.

Geser ke kiri untuk melihat keuntungan apa saja yang akan kamu dapatkan sebagai siswa, guru, dan karyawan Kumbang ketika kamu mengunjungi merchants tersebut

Btw, jika anda tertarik untuk menjadi Official Merchant Partner-nya Kumbang, jangan sungkan untuk langsung mengontak kami ya 😎

#Proud2bKumbang
#OnlyAtKumbang